Kunjungan Hormat The Singapore Scout Association (SSA)

Kunjungan hormat The Singapore Scout Association (SSA) ke Port Dickson, Negeri Sembilan untuk sessi dialog bersama Ketua Pesuruhjaya Pengakap Negeri Sembilan.

Jamboree Di Udara (JOTA) Ke 60, Jamboree Di Internet (JOTI) Ke 21 Pengakap Dunia

Petugas Pusat Komunikasi sempena JOTA/JOTI Sedunia pada 20-22 Oktober 2017 Jamboree Di Udara (JOTA) Ke 60, Jamboree Di Internet (JOTI) Ke 21 Pengakap Dunia bergambar bersama Datuk Helmy Jaafar (Ahli Majlis Negara merangkap Naib Yang DiPertua PPM Negeri Sembilan)dan Tuan Hamdan Mohd Nor (Ketua Pesuruhjaya Pengakap Negeri Sembilan) serta Timbalan dan Penolong Ketua Pesuruhjaya Pengakap Negeri Sembilan.

Bengkel Hala Tuju Strategik Persekutuan Pengakap Malaysia Negeri Sembilan 2017

Peserta bengkel Hala Tuju Strategik Persekutuan Pengakap Malaysia Negeri Sembilan 2017 yang telah berlangsung pada 10 - 12 November 2017 bertempat di Pusat Penyelidikan Bioteknologi Glami Lemi, Jelebu.

Tuesday, May 17, 2011

TAKZIAH

AL-FATIHAH. 

Warga PPM Negeri Sembilan merakam ucapan takziah kepada Cikgu Ariffin Md.Yusof (GPK 1-SK Yamtuan Antah, Gng.Pasir, Kuala Pilah) merangkap Pesuruhjaya Pengakap Daerah Kuala Pilah dan keluarga beliau atas pemergian isteri tercinta.  Semoga beliau dan keluarga tabah di dalam menghadapi ujian Allah S.W.T. dan sentiasa berdoa semoga roh allahyarhamah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.